Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Пријавување на испити за втора редовна сесија
Пријавување на испити за втора редовна сесија | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

СЕ ИНФОРМИРААТ СИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ, ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ, ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ВТОРАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА КОЈА ТРАЕ ОД 03.06.2024 ДО 05.07.2024 ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД
20.05.2024 (ПОНЕДЕЛНИК) ДО 27.05.2024 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

СТУДЕНТИТЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ НА I-KNOW И ДА ГИ ДОСТАВАТ ПРИЈАВИТЕ ЗА ВТОРАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО МАТЕРИЈАЛНА ФОРМА ДО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ОД 11:00 ДО 13:00 ЧАСОТ И ТОА ВО ТЕРМИНИТЕ:

·        Студенти од I година   20.05.202година (понеделник)   
·        Студенти од II година  21.05.2024 година (вторник)   
·        Студенти од III година  22.05.2024 година (среда)   
·        Студенти од IV година  23.05.2024 година (четврток)   
·        Апсолвенти и студенти на II циклус и III циклус студии 23.05.2024 година (четврток) и 27.05.2024 (понеделник

НА П О М Е Н А:   ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТ ПО ВТОР,ТРЕТ И ПОВЕЌЕ ПАТИ ЌЕ СЕ ВРШИ СО НАДОМЕСТОК ОД 300 денари. ПРИЈАВИТЕ ЗА ИСПИТИ ЗА ВТОРАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА МОЖАТ ДА СЕ ДОСТАВАТ НАЈДОЦНА ДО 29.05.2024 ГОДИНА (среда), ПОСЛЕ ОВОЈ РОК ПРИЈАВИТЕ ЗА ИСПИТ СЕ ДОСТАВУВААТ СО КАЗНА ОД 400 ДЕН. ПО ИСПИТ.  

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ  


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

qrcode_for_alumni2024.png

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ