Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Пријавување на испити за Јануарска сесија од 20-27.12.2023
Пријавување на испити за Јануарска сесија од 20-27.12.2023 | Испечати |

СООПШТЕНИЕ

СЕ ИНФОРМИРААТ СИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ, ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ, ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ПРВАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА КОЈА ТРАЕ ОД 16.01.2024 ДО 14.02.202ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ
ОД 20.12.2023 (СРЕДА) ДО 27.12.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

СТУДЕНТИТЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ НА I-KNOW И ДА ГИ ДОСТАВАТ ПРИЈАВИТЕ ЗА ПРВАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО МАТЕРИЈАЛНА ФОРМА ДО ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ОД 11:00 ДО 13:00 ЧАСОТ И ТОА ВО ТЕРМИНИТЕ: ·      
 
  • Студенти од I година      20.12.2023 година (среда)  
  • Студенти од II година     21.12.2023 година (четврток)     
  • Студенти од III година    25.12.2023 година (понеделник)  
  • Студенти од IV година    26.12.2023 година (вторник)  
  • Апсолвенти и студенти на II циклус и III циклус студии 27.12.2023 година (среда

Н А П О М Е Н А:   ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТ ПО ВТОР,ТРЕТ И ПОВЕЌЕ ПАТИ ЌЕ СЕ ВРШИ СО НАДОМЕСТОК ОД 300 денари.
ПРИЈАВИТЕ ЗА ИСПИТИ ЗА ПРВАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА МОЖАТ ДА СЕ ДОСТАВАТ НАЈДОЦНА ДО 05.01.2024 ГОДИНА (петок), ПОСЛЕ ОВОЈ РОК ПРИЈАВИТЕ ЗА ИСПИТ СЕ ДОСТАВУВААТ СО КАЗНА ОД 400 ДЕН. ПО ИСПИТ.

ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НЕМА ДА РАБОТИ НА ДЕН 22.12.2023 ГОДИНА (ПЕТОК).  

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ