Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Настани „75 Години ФЗНХ“
Настани „75 Години ФЗНХ“ | Испечати |
Почитувани колеги, соработници, студенти,

Ни претставува особено задоволство и чест да ве поканиме да бидете дел од серијата настани кои се на програмата од 12.12.2022 до 16.12.2022 година, а во чест на роденденот на Факултетот за земјоделски науки и храна-Скопје „75 Години ФЗНХ“.


denovinakariera2022.jpg
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ