Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ФЗНХ
ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ФЗНХ | Испечати |
14.12.2019
ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ФЗНХ

Студентите,  заедно со професорите на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје се вклучија во акцијата ,,Не биди ѓубре,, и покажаа дека сакаат чиста животна средина  со средување на просторот околу факултетот.
Оваа акција е дел од серијата настани што ФЗНХ ги спроведува оваа недела, во чест на своето 72 годишно постоење.

  • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
  • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
  • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
  • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
  • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ