Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Вонредни arrow Димитар Наков
Димитар Наков | Испечати |
dimitar_nakov.jpg 
Име Димитар
Презиме Наков
Титула Доктор на земјоделски науки
Научно звање Вонреден професор
Институт Институт за анимална биотехнологија
Катедра Катедра за здравје и благосостојба на животни
Предмет 1 Зоохигиена
Предмет 2  Здравствена заштита на животните
Телефон +389 2 3255100 лок. 253
Факс  
Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
Биографија Dimitar_Nakov
 
 
Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 5 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ