Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Доценти arrow Фросина Бабановска Миленковска
Фросина Бабановска Миленковска | Испечати |
slika-fznh-pfz_5909.jpg
Име Фросина
Презиме Бабановска Миленковска
Титула Доктор
Научно звање Доцент
Институт Институт за храна
Катедра Катедра за преработка на овошје и зеленчук
Предмет 1  
Предмет 2   
Телефон +389 2 3115 277 лок.
Факс
Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Биографија
 
< Претходно

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 3 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ