Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Златко Арсов
Златко Арсов | Испечати |
zlatko_arsov.gif
 Име
 Златко
 Презиме  Арсов
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за специјално поледелство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 192
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Zlatko Arsov Последни публикации
  • Агроеколошка политика у развоју локаних заједница. Меѓународни научни скуп; Мултифункционална пољопривреда и рурални развој (И)-развој локалних заједница.  
  • Herbicide influence on weeds and tobacco seedlings depending on the cover material and treatment. Herbology, The Academy of Sciences and Arts of Bosnia and Herzegovina and The Weed Science Society of Bosnia and Herzegovina 

 Област на стручност
 Технологија на обработка и преработка на тутун, производство на тутун,  селекција и семепроизводство на тутунот, агротехника.ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
  
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ