Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Марија Вукелиќ-Шутоска
Марија Вукелиќ-Шутоска | Испечати |
sutoska.jpg
 Име
Марија
 Презиме Вукелиќ-Шутоска
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за животна средина
 Катедра Катедра за води и заштита од ерозија
 Телефон +389 2 3255 100 лок. 168
 Факс +389 2 3134 3102
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Marija Sutoska
 Последни публикации
  • Vukelic-Sutoska, M., Cukaliev, O.: Capacity building.- Sarajevo, GIS Conference, GIS in Forestry, Agriculture and Veterinary medicine, 2005
  • Гичев, А. Вукелиќ Шутоска: Заштита на полјоделските површини од ерозија

 Област на стручност
 Ризик од поплавиИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
  
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ