Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Вонредни arrow Маргарита Давитковска
Маргарита Давитковска | Испечати |
Margarita-Dimovska.gif
 Име  Маргарита
 Презиме  Давитковска
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Вонреден професор
 Институт
 Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за градинарство и цвеќарство
 Телефон  +389 2 3255100 лок. 142
 +389 2 3255142
 Факс  +389 2 31 34 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV pdf europass_cv_margarita_mk 534.78 Kb
pdf europass_cv_margarita_en 414.94 Kb


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ