Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Елизабета Ангелова
Елизабета Ангелова | Испечати |
Img0453.jpg
 Име
Елизабета
 Презиме Ангелова
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за животна средина
 Катедра Катедра за екологија и заштита на животната средина
 Телефон +389 2 3255 100 лок.207
 Факс +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Elizabeta Angelova


Последни публикации
  • Djelovanje metotrekasta na biljne stanice. Zbornik radova IX Simpozium Jugoslovenskog društva za biljnu fiziologiju, Gozd Martuljek,7-9
  • The standardization and comparison of results obtained by microsatellite markers analysis

 Област на стручност
 Растителна биотехнологија, Екологија


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ