Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Сребра Илиќ - Попова
Сребра Илиќ - Попова | Испечати |
srebra_ilik_popova.gif
 Име
  Сребра
 Презиме   Илиќ-Попова
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт   Институт за растителна биотехнологија
 Катедра   Катедра за агрометеорологија
 Телефон   +389 2 3255 100 лок. 216
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Srebra Ilik Popova Последни публикации
  • Investigation of substrates of arbuscular fungi on micropropagated grapevine varieties
  • Примена на еколошките индекси за карактеризација на плевелната вегетација за локалитетот Гази Баба


Област на стручност
Овоштарство
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ