Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Драги Таневски
Драги Таневски | Испечати |
Професори - Редовни професори
dragi_tanevski.gif
 Име
  Драги
 Презиме   Таневски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт
  Институт за заштита на растенија и земјоделска техника
 Катедра   Катедра за земјоделска техника
 Телефон   +389 2 3255 100 лок.175
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Dragi Tanevski Последни публикации
  • Механизација за прибирање на фуражните растенија
  • Трактори Fendt


Област на стручност
Механизација
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

pdf Учебници_Драги_Таневски 1.33 Mb

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ