Skip to content

За Факултетот arrow Наука и апликација arrow Настани arrow „ЕКО УЧИЛНИЦА- ЗЕЛЕНА РАБОТИЛНИЦА“
„ЕКО УЧИЛНИЦА- ЗЕЛЕНА РАБОТИЛНИЦА“ | Испечати |
„ЕКО УЧИЛНИЦА- ЗЕЛЕНА РАБОТИЛНИЦА“

Во рамките на соработката помеѓу Факултетот за земјоделски науки и храна-Скопје и Општина Центар, се започна со теренски активности за создавање на првата - прототип модел Еколошко едукативна парк-градина -ПАНОРАМА, во детската градинка Кочо Рацин - Панорама.

Под мотото „ЕКО УЧИЛНИЦА- ЗЕЛЕНА РАБОТИЛНИЦА" ќе се преуреди дворната површина при што ќе се создаде еден прекрасен едукативно-креативен зелен простор, вклучувајќи ги младите уште од најрана возраст да почнат да истражуваат и да развијат креативна мисла за чиста, здрава и зелена животна средина.


 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ