ФЗНХ Факултет за земјоделски науки и храна - Students Skip to content

About Faculty arrow Students
News
Filter     Order     Display # 
Date Item Title Hits
Wednesday, 27 June 2018 Термини за испити - I, II Циклус 2017/18 704
Wednesday, 13 June 2018 Пријавување испити - прв циклус 213
Wednesday, 13 June 2018 Заверка на семестар 2017/18 - прв циклус 155
Wednesday, 13 June 2018 Заверка на летен семестар 2017/18-втор циклус 136
Thursday, 31 May 2018 Предавање - „Пребришани умови, испрани мозоци“ 212
Tuesday, 15 May 2018 Закон за високо образование 304
Tuesday, 08 May 2018 Предавање на 09.05.2018 за донирање храна 240
Monday, 07 May 2018 Отворен ден на Факултетите од кампусот Стив Наумов 299
Monday, 30 April 2018 Обука за студенти 4.5.2018 786
Monday, 30 April 2018 Покана за промоција на дипломирани студенти 288
Monday, 30 April 2018 Отворен ден на УКИМ 393
Thursday, 26 April 2018 ИСПИТНА СЕСИЈА МАЈ/ЈУНИ ВТОР ЦИКЛУС 637
Thursday, 26 April 2018 ИСПИТНА СЕСИЈА МАЈ/ЈУНИ ПРВ ЦИКЛУС 1611
Wednesday, 18 April 2018 Конкурс за поддршка на иновативни идеи за студенти 424
Tuesday, 10 April 2018 АНГАЖИРАН НАСТАВЕН КАДАР 2017-2018 313
Thursday, 22 March 2018 Дипломски теми заклучно со февруари 2018 -
Friday, 02 March 2018 Практична настава 01.03.2018 397
Thursday, 15 February 2018 Дипломски теми 12.02.2018 -
Wednesday, 31 January 2018 РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ 2017/18 ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 1115
Tuesday, 23 January 2018 Заверка и запишување летен семестар-II ЦИКЛУС -
Thursday, 11 January 2018 Заверка на зимски и запишување на летен семестар 1076
Wednesday, 10 January 2018 СООПШТЕНИЕ KОМИСИСКИ ИСПИТ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР јануари 201 622
Monday, 25 December 2017 Пријавување испити 986
Monday, 18 December 2017 Пракса - пријавување до 23.12.2017 667
Monday, 20 November 2017 Доделување на школарина на студенти на втор циклус сту 727
Thursday, 09 November 2017 Повик-Ораторска вечер 568
Wednesday, 01 November 2017 Предавање за студенти - Проф.д-р Ремешвар Канвар, САД 650
Saturday, 14 October 2017 Термини за испити 2017/18 2420
Friday, 15 September 2017 Распоред на часови 2017/18 3413
Friday, 15 September 2017 Одлука за утврдување испитни термини 2269
Friday, 15 September 2017 Календар на активности -
Tuesday, 12 September 2017 ЗАПИШУВАЊЕ ЗИМСКИ СЕМЕСТАР-2017/18 1602
Friday, 16 June 2017 Пријавување испити летна сесија I и II Циклус - 19.06.2017-23.06. 1059
Friday, 16 June 2017 Заверка на летен семестар 2016/17 876
Wednesday, 26 April 2017 Пријавување на испити летна сесија 2016/17 1171
Thursday, 16 February 2017 Упис на семестар - втор циклус 1353
Tuesday, 31 January 2017 Распоред на часови 2017 2162
Thursday, 26 January 2017 Заверка на зимски и упис на летен семестар 2017 1568
Tuesday, 17 January 2017 ФАО-Унгарска програма за стипендирање 1406
Tuesday, 25 October 2016 Информации од јавен карактер 2867
Tuesday, 25 October 2016 Анкета 1500
Monday, 17 October 2016 Термини за испити-втор циклус студии 1817
Monday, 17 October 2016 Термини за испити-прв циклус студии 2520
Tuesday, 20 September 2016 ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 30.09 Васко Хаџиевски 1319
Friday, 16 September 2016 ОДБРАНА НА ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА 26. 9. 2016 1178
Friday, 16 September 2016 Резултати и соопштенија од уписи трет рок 1381
Tuesday, 13 September 2016 III Циклус студии 2016/17 1320
Tuesday, 13 September 2016 Распоред и соопштение за запишување 3254
Tuesday, 06 September 2016 РЕЗУЛТАТИ ОД УПИСИ ВТОР РОК 2016/17 1856
Friday, 02 September 2016 УПИСИ ПРВ ЦИКЛУС Слободни места за втор уписен рок 2016 1275
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Results 1 - 50 of 61

Choose Your Language

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Poll

What do you think about this page?