Skip to content

About Faculty arrow Students arrow Terms for exams
Terms for exams
Термини за испити за 2023/24 учебна година | Print |
There is no translation available at this moment
Термини за испити за 2023/24 учебна година   Се известуваат сите студенти кои имаат пријавено испит за 24 април, 2024 година (согласно официјалните термини за апсолвенти), дека среда е неработен ден, па датумот за испитот се поместува кај одделни професори и тоа во сл. термини:

Проф. д-р Методија Трајчев  -  26.4.2024 (петок) во 9h
Проф. д-р Марина Стојанова  -  25.4.2024 (четврток) во 10h
Проф. д-р Татјана Миткова -  23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Миле Маркоски  -  23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Марија Вукелиќ Шутоска -  22.4.2024  (понеделник) во 10h
Проф. д-р Катерина Беличовска  - 25.4.2024 (четврток) во 12h
Проф. д-р Елизабета Мискоска Милевска -  23.4.2024  (вторник) во 12h
Проф. д-р Силвана Манасиевска - 25.4.2024 (четврток) во 11h
Проф. д-р Љубица Каракашова - 23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Фросина Бабановска Миленковска - 23.4.2024  (вторник) во 10h
Проф. д-р Бојан Поповски -  25.4.2024 (четврток) во 12h
Проф. д-р Зоран Поповски - 29.4.2024 (понеделник) во 12h

Термините се дефинирани од страна на предметните професори.

Промена на термин за испит-Проф. Катерина Беличовска

Се известуваат сите студенти кои имаат пријавено испит по предмет Зоологија и рибарство кај Проф. д-р Катерина Беличовска во терминот 25. 10.2023 год. дека поради службено отсуство на професорката испитот ќе се одржи на 31.10.2023 год.

Од матичниот професор

Промена на термин за испит-Проф. Зоран Поповски

Се известуваат сите студенти кои имаат пријавено испит за 2 рок кај проф. Зоран Поповски во терминот 29. 9.2023 год. дека заради службено отсуство на професорот испитот ќе се одржи на 2.10.2023 год.

Од матичниот професор
 
Термини за испити за 2022/23 учебна година | Print |
There is no translation available at this moment
Одлука за испитни термини во есенски, зимски и летен испитен рок за 2022/23


Термини за испити за 2022/23 академска година
НОВО:

 
Термини за испити 2021/22 | Print |
There is no translation available at this moment 
Соопштение за испити 23.08-17.09.2021 | Print |
There is no translation available at this moment

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат сите студенти кои пријавиле испит во сесијата август/септември која трае од 23.08-17.09.2021 год. дека пријавените испити можат да ги полагаат со физичко присутство или онлајн со претходна најава (електронски на e mail) кај предметниот наставник со доставување на следните податоци:

Име и презиме
Индекс
Студиска програма
Предмет кој ќе се полага    

ОД ДЕКАНАТОТ
 
Термини за испити I,II Циклус 2021/22 | Print |
There is no translation available at this moment

 

Choose Your Language/Избери јазик

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center

Accreditations

Accreditations
We have 2 guests online

Poll

What do you think about this page?
 

Links

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ