Skip to content

About Faculty arrow Students arrow News arrow Центар за кариера - Прв летен камп
Центар за кариера - Прв летен камп | Print |
There is no translation available at this moment

1.jpg
2.jpg
ПРВ ЛЕТЕН КАМП
за унапредување на вештините на студентите за КАРИЕРЕН РАЗВОЈ

Бидете дел од групни сесии за групно советување кои ќе бидат од големо значење за да ја пронајдете вашата насока за понатамошен развој на кариерата и кои се можностите за истата.
Бидете дел од работилници и панел дискусии со професионалци од областа.
Креирајте нови пријателства и професионални врски со колеги, алумни и работодавачи
... мноштво групни игри, забава, прошетки и  активности на плажа.

Цената за учество на летниот камп за кариерен развој (Сместување за 2 вечери полн пансион (појадок, ручек и вечера) + Превоз + Котизација за школата) = 1800 денари.

Пријавување:
20 мај - 10 јуни, 2024

Линк за пријавување во описот во био и на стори објавите кај нас @ussukim и @youthactivelycreateopps

Кампот го организира Универзитетско студентско собрание-УКИМ и Центарот за кариера при УКИМ, со поддршка на Активноста на @USAID North Macedonia за млади кои активно создаваат можности - @Youth Actively Create Opportunities, имплементирана од @IESC во партнерство со @Младински образовен форум - МОФ / Youth Educational Forum -YEF и @CEED Hub Skopje
 
< Prev   Next >

Choose Your Language/Избери јазик

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center

Accreditations

Accreditations

Poll

What do you think about this page?
 

qrcode_for_alumni2024.png

Links

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ