Skip to content

About Faculty arrow Students
News
Filter     Order     Display # 
Date Item Title Hits
Tuesday, 31 May 2022 УКИМ и Thrivity 7 Јуни 2022 1014
Tuesday, 24 May 2022 ПОКАНА-Свечено врачување дипломи 31.05'22 754
Tuesday, 17 May 2022 Одлука и оглас за еднородителски 963
Wednesday, 11 May 2022 Пријавување на испити за сесија 30.05.2022 ДО 01.07.2022 804
Sunday, 17 April 2022 Оглас за вработување 1346
Tuesday, 22 March 2022 Интерен оглас за демонстратор-хербологија 1125
Monday, 07 March 2022 Прв академски час за втор циклус 9.3.2022 808
Wednesday, 02 March 2022 Известување за подигнување дипломи 2022 1049
Monday, 28 February 2022 Одлука за реализација на дејности CoVid-19 ЛС 2022 760
Wednesday, 16 February 2022 Распоред на часови 2021/22 летен сем. 983
Saturday, 12 February 2022 Избирачки список Факултетско студентско собрание 2021/22 1275
Tuesday, 01 February 2022 Заверка и запишување летен семестар 2021/22 1012
Monday, 24 January 2022 Испит Агрометеорологија со агрoклиматологија 1934
Thursday, 13 January 2022 ИЗБОРИ - Факултетското студентско собрание (ФСС) 3324
Wednesday, 22 December 2021 Предавање: Консолидација на земјоделското земјиште 1213
Thursday, 16 December 2021 Пријавување испити 20.12.2021 984
Thursday, 25 November 2021 Отворен ден на УКИМ 30.11.2021 974
Friday, 19 November 2021 Оглас 2021/22 942
Wednesday, 27 October 2021 Листа на студенти-50% уписнина 2021/22 1332
Wednesday, 06 October 2021 Одлука за зимски семестар 2021/22 академска година 1354
Thursday, 30 September 2021 Прв академски час 4.10.2021 11 час 1161
Wednesday, 22 September 2021 Одлуката за плаќање половина школарина 1523
Monday, 20 September 2021 ЗАПИШУВАЊЕ НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2021-22 1757
Thursday, 09 September 2021 РОК и УСЛОВИ за завршување на студиите од 2010г 1102
Tuesday, 17 August 2021 Соопштение за испити 23.08-17.09.2021 1184
Tuesday, 10 August 2021 КОНКУРС ЕРАЗМУС+ 2021 ROK:5.10.2021 108
Friday, 30 July 2021 Субвенциониран студентски оброк 2097
Thursday, 15 July 2021 Подигнување дипломи 1825
Thursday, 17 June 2021 Конкурс за доделување стипендии 2021/22 1511
Thursday, 17 June 2021 Заверка на летен сем. и пријавување испити 06.2021 1185
Thursday, 03 June 2021 ФЗНХ Конкурс II циклус студии 2021-2022 1147
Thursday, 03 June 2021 Конкурс прв циклус студии 2021 1648
Wednesday, 19 May 2021 Пријавување испити 19.05.2021 1086
Wednesday, 12 May 2021 Одлука за реализација и уредување на дејностите CoVid-19 1005
Tuesday, 23 February 2021 Конститутивната седница на ФСС 1851
Friday, 12 February 2021 Распоред за прв час летен семестар 2020/21 1727
Friday, 12 February 2021 ОДЛУКА за избирачки одбор ФСС 2020-2021 1116
Tuesday, 09 February 2021 Одлука и записник - ФСС 2020/21 1193
Monday, 08 February 2021 УКИМ, Широка листа на изборни предмети 1423
Friday, 05 February 2021 Заверка и запишување летен семестар 2020/21 1849
Monday, 25 January 2021 Упатство за избори-ФСС на ФЗНХ,2021 1179
Thursday, 14 January 2021 Избори за претседател и членови на ФСС на ФЗНХ, 2021 1172
Monday, 11 January 2021 Соопштение за настава и испити - 15.1.2021 1454
Thursday, 17 December 2020 ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ 2020 1678
Thursday, 03 December 2020 Пријава на идеи за конкурс - ВСС Ефект проект 1996
Monday, 30 November 2020 Ноемвриски донаторскиот фестивал 30.11.2020 во 12 часот 1894
Wednesday, 04 November 2020 Термини за консултации 2020/21 1433
Monday, 02 November 2020 ИНТЕРЕН ОГЛАС 2020/2021-за избор на демонстратори 1422
Tuesday, 13 October 2020 ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД II, III И IV 1347
Monday, 05 October 2020 Почеток на настава за студентите од II III и IV година 1400
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>
Results 51 - 100 of 224

Choose Your Language/Избери јазик

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center

Accreditations

Accreditations
We have 1 guest online

Poll

What do you think about this page?
 

Links

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ