Skip to content

About Faculty arrow Students arrow Отворен ден на Факултетите од кампусот Стив Наумов
Отворен ден на Факултетите од кампусот Стив Наумов | Print |
There is no translation available at this moment
Отворен ден на Факултетите од кампусот Стив Наумов во општина Гази Баба

flaer1.jpg


На 8 Мај, 2018 година (вторник) во периодот од 11h–14h,
Факултетите од кампусот Стив Наумов во партнерство со општина Гази Баба
го организираат настанот „ОТВОРЕН ДЕН“ со цел презентација
на нивните наставни програми на
новите студенти за новата академска 2018-2019 година.
 
< Prev   Next >

Choose Your Language/Избери јазик

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center

Акредитации

Акредитации
We have 3 guests online

Poll

What do you think about this page?
 

100 год. Академик Филиповски

  • Филиповски
  • Филиповски
  • Филиповски
  • Филиповски
  • Филиповски
  • Филиповски

Links

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ