Skip to content

About Faculty arrow Science and Application arrow Events arrow ЦЕНТАРОТ ЗА КАРИЕРА НА УКИМ
ЦЕНТАРОТ ЗА КАРИЕРА НА УКИМ | Print |
There is no translation available at this moment
Во чест на 10-те години од работата на ЦЕНТАРОТ ЗА КАРИЕРА НА ФЗНХ, во состав на ЦЕНТАРОТ ЗА КАРИЕРА НА УКИМ, Ве покануваме на свечен настан кој ќе се одржи на 25 март, 2024 година (понеделник), во амфитеатар бр. 40 на Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје, во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје.

centar_za_kariera.png

Ќе ни претставува особено задоволство заедно да го одбележиме периодот 2014-2024, во кој Центарот за кариера при ФЗНХ направи исчекор во соработката со студентите отворајќи им можности за личен и професионален развој, го приближи земјоделството до сите генерации, промовирајќи ја струката и своите студенти како важен сегмент за одржливост на целокупното општество.  

Како дел од овој настан ќе имате можност да се запознаете со д-р Лулзим Адили - фасилитатор, тренер, консултант за лидерство и говорнички тренер. Препознатлив по креирање на интерактивни средини за учење, поттикнување на учество и индивидуален придонес, човек кој ќе ве поттикне да се спознаете себе си и вашите можности со цел донесивање најдобри одлуки!!!

Агенда 25 март, 2024 година


АMФИТЕАТАР 40 time.png
predavac.png
 Официјално отворање на настанот 11:00 - 11:10 Проф. д-р  Вјекослав Танасковиќ - декан на ФЗНХ
 10 години Центар за кариера на ФЗНХ 11:10 - 11:30 Проф. д-р Ромина Кабранова - раководител на ЦК на ФЗНХ
 Внатрешни стресови и нивно надминување 11:30 - 12.00 Д-р Лулзим Адили
 Кратка пауза 12:00 - 12:15  
 Јавен говор со кредибилитет и говор на телото 12:15 - 13:00 Д-р Лулзим Адили
 BASETM Интерперсонална комуникација 13:00 - 13:45 Д-р Лулзим Адили
 Дискусија & затворање на настанот 13:45 - 14:00  
  

  Romina Kabranova PhD  Vice Dean for Teaching Faculty of Agricultural Sciences and Food -Skopje Macedonia  www.fznh.ukim.edu.mk
 
< Prev   Next >

Choose Your Language/Избери јазик

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center

Accreditations

Accreditations

Poll

What do you think about this page?
 

Links

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ