Skip to content

About Faculty arrow Students arrow News arrow Информативен настан - Студенстски стандард 2022
Информативен настан - Студенстски стандард 2022 | Print |
There is no translation available at this moment
Почитувани студенти,

Ве покануваме да присуствувате на информативниот настан во организација на МЗШВ на 17.11.2022 година (четврток), со почеток во 09 часот во амф. 40 на Факултетот за земјоделски науки и храна-Скопје во состав на УКИМ, а на кој  ќе се презентира усвоената
ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ДЕЈНОСТА ВО СТУДЕНТСКИОТ СТАНДАРД ЗА 2022 ГОДИНА (бр.  41-9731/3 од 1.11.2022 год.)
за условите за стипендирање на студенти на прв циклус студии запишани на јавните и приватни високообразовни институции во државата.
 
< Prev   Next >

Choose Your Language/Избери јазик

Laboratories

Laboratory list

Centers

Career Center

Accreditations

Accreditations
We have 1 guest online

Poll

What do you think about this page?
 

qrcode_for_alumni2024.png

Links

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ