НИЕ СМЕ....

ИНСТИТУТ ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Раководител: Доц. д-р Миле Марковски

  • КАТЕДРА ЗА ПОЧВИ
  • КАТЕДРА ЗА АГРОХЕМИЈА
  • КАТЕДРА ЗА ВОДИ И ЗАШТИТА ОД ЕРОЗИЈА
  • КАТЕДРА ЗА ЕКОЛОГИЈА И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

ЧЛЕНОВИ НА ИНСТИТУТОТ

Професори, доценти и асистенти

КАТЕДРА ЗА ПОЧВИ

д-р ТАТЈАНА МИТКОВА, редовен професор

д-р МИЛЕ МАРКОСКИ, доцент

 

 


КАТЕДРА ЗА ВОДИ И ЗАШТИТА ОД ЕРОЗИЈА


д-р ОРДАН ЧУКАЛИЕВ, редовен професор

д-р МАРИЈА ВУКЕЛИЌ-ШУТОСКА, редовен професор

д-р ВЈЕКОСЛАВ ТАНАСКОВИЌ, вонреден професор


КАТЕДРА ЗА ЕКОЛОГИЈА И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

 

д-р ЕЛИЗАБЕТА АНГЕЛОВА, редовен професор

д-р ОЛГА НАЈДЕНОВСКА, редовен професор


КАТЕДРА ЗА АГРОХЕМИЈА

д-р МАРИНА СТОЈАНОВА, редовен професор

 

 

Лаборанти

МЕРИ МУКАЕТОВА Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

ФАНКА ДУЗА  Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете