Јован Аждерски
jovan_azderski.gif
 Име
  Јован
 Презиме   Аждерски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт  Институт за агроекономика
 Катедра  Катедра за рурален развој 
 Телефон   +389 2 3255100 лок.377
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Јovan Аzderski Последни публикации
  • Strategy for reducing migration from rural areas. Zbornik radova sa40-tog Znanstvenogskupahrvatskihagronoma,Opatija,Hrvatska
  • Агроекономски ефекти при користењето на тревниците за зголемување на овчарското производство во Малеш и Пијанец


Област на стручност
Ekonomika na zemjodelstvoto
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

ж