Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштенија/Новости arrow Пријавување на испити за сесија 30.05.2022 ДО 01.07.2022
Пријавување на испити за сесија 30.05.2022 ДО 01.07.2022 | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

СЕ ИНФОРМИРААТ СИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ, ВТОР И ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ, ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ВТОРАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА КОЈА ТРАЕ ОД 30.05.2022 ДО 01.07.2022 ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД

16.05.2022 (ПОНЕДЕЛНИК) ДО 20.05.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

СТУДЕНТИТЕ СЕ ДОЛЖНИ ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ НА I-KNOW И ДА ГИ ДОСТАВАТ ПРИЈАВИТЕ ЗА ВТОРАТА РЕДОВНА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО МАТЕРИЈАЛНА ФОРМА ДО СЛУЖБАТА ЗАСТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ОД 11:00 ДО 13:00 ЧАСОТ И ТОА ВО ТЕРМИНИТЕ:

·        Студенти од I година   16.05.202година (понеделник)  
·        Студенти од II година  17.05.2022 година (вторник)  
·        Студенти од III година  18.05.2022 година (среда)  
·        Студенти од IV година  19.05.2022 година (четврток)  
·        Апсолвенти и студенти на II циклуси III циклус студии 20.05.2021 година (петок) и 23.05.2022 (понеделник

НА П О М Е Н А:   ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТ ПО ВТОР,ТРЕТ И ПОВЕЌЕ ПАТИ ЌЕ СЕ ВРШИ СО НАДОМЕСТОК ОД 300 денари.  

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ