Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Предавање за студенти - Проф.д-р Ремешвар Канвар, САД
Предавање за студенти - Проф.д-р Ремешвар Канвар, САД | Испечати |
ПРЕДАВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ

  По повод 70 години од своето основање и со цел да ги доближи најновите трендови во науката и образованието до поширока публика,
Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје организира серија на предавања од истакнати професори и истражувачи ширум светот.
Во ова не се изоставени ни студентите, како значаен дел на оваа институција.
За таа цел на 3 ноември 2017 година (петок) со почеток во 12 часот ќе се одржи
предавање за студентисо следната содржина:  

ТРЕНДОВИ ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО ВО САД

- Проф. Др. Рамешвар Канвар, Државен Универзитет во Ајова, САД  

МОЖНОСТИ ЗА ПРАКТИЧНО ИСКУСТВО ВО СТРАНСТВО И ИСКУСТВО ОД РАЗМЕНА НА СТУДЕНТИ

- ИАЕСТЕ претставници од ФЗНХ  
Предавањето ќе се одржи на на 3 ноември 2017 година (петок) во амфитеатар број 36 со почеток во 12 часот.
Предавањето ќе биде  на англиски и македонски јазик, со обезбеден превод. Предавањето е бесплатно и отворено за сите заинтересирани.
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language

Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Информатори

picture1.jpg pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна