Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Испитна сесија август и септември 2016
Испитна сесија август и септември 2016 | Испечати |
СООПШТЕНИЕ

СЕ ИНФОРМИРААТ СИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ПРВА, ВТОРА,ТРЕТА И ЧЕТВРТА УЧЕБНА ГОДИНА, СО ЗАПИШАН ВТОР, ЧЕТВРТИ, ШЕСТИ И ОСМИ СЕМЕСТАР, ДЕКА ЕЛЕКТРОНСКОТО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА РЕДОВНАТА ИСПИТНА СЕСИЈА КОЈА ТРАЕ ОД 15 АВГУСТ ДО 15 СЕПТЕМВРИ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 20.6.2016 (ПОНЕДЕЛНИК) ДО 30.06.2016 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК). ИСТО ТАКА, ПРИЈАВУВАЊЕТО СТУДЕНТИТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ГО ИЗВРШАТ СО ДОСТАВУВАЊЕ НА ПРИЈАВИТЕ СО ЕЛЕКТРОНСКИОТ КОД (БРОЈ) НА ШАЛТЕРОТ НА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ВО ИСТИОТ РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ.

ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЗА РЕДОВНАТА   ИСПИТНА СЕСИЈА 15 АВГУСТ- 15 СЕПТЕМВРИ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ АПСОЛВЕНТИ, СО ЗАВЕРЕН ОСМИ СЕМЕСТАР, ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ИСТИОТ ПЕРИОД (20.06.2016-30.06.2016 година) СО ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ШАЛТЕРОТ НА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

ПОСЛЕ ОВИЕ РОКОВИ СТУДЕНТИТЕ НЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ПРИЈАВУВААТ ИСПИТИ.

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ ВО СОСТАВ НА УКИМ ВО СКОПЈЕ

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language

Имаме 2 гости на оваа страница

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf informator_fznh_2017-2018 20.52 Mb
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна