Skip to content

За Факултетот arrow Наставен кадар arrow Редовни професори arrow Миле Пешевски
Миле Пешевски | Испечати |
mile_pesevski.gif
 Име
  Миле
 Презиме   Пешевски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт   Институт за агроекономика
 Катедра   Катедра за агробизнис
 Телефон   +389 2 3255 100 лок.285
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
 CV  doc Mile Peshevski Последни публикации
  • Economic analize of maize production in conditions of deficit irrigation in Republic of Macedonia
  • Productivity and profitability of the carrot production in the Republic of Macedonia. Internacional Symposium: Trends in Development of European Agriculture


Област на стручност
Микроекономика
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

ж
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик


Си ја заборавивте лозинката?

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Контакт и локација

Контакт и локација

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ