Крум Бошков
Img0439.jpg
 Име  Крум
 Презиме  Бошков
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за лозарство и винарство
 Телефон  +389 2 3255128
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
 CV  doc CV_Krum_Boskov_1993_2014 101.50 KbНајнови публикации
 pdf  Билтен УКИМ Проф. д-р Крум Бошков 584.70 Kb
 pdf Индустријата на трпезно грозје во САД и Јужна Африка USAID 4.83 Mb


Област на стручност
 Лозарство, АмпелологијаИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови