Драгослав Коцевски
dragoslav_kocevski.gif
 Име
Драгослав
 Презиме Коцевски
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за анимална биотехнологија
 Катедра Катедра за сточарство
 Телефон +389 3255 100 лок. 270
 Факс +389 2 31 34 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Dragoslav Kocevski


Последни публикации 
  • Антимикробна активност на препаратот ROPADIAR базиран на есенцијални масла од Оригано 
  • Overview of pig breeding in Republic of Macedonia., 4th International workshop on data management and genetic evaluation in pigs Област на стручност
 Сточарство


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови