Олга Најденовска
olga_najdenovska.gif
 Име
Олга
 Презиме Најденовска
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за животна средина
 Катедра Катедра за екологија и заштита на животната средина
 Телефон +389 2 3255 100
 Факс +389 2 3 134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Olga Najdenovska Област на стручност
Микробиологија, Извори на загадување во земјоделството, Екологија, Биомониторинг на животната средина.ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови