Татјана Прентовиќ
Img0122.jpg
 Име   Татјана
 Презиме  Прентовиќ
 Титула  Д-р
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за специјално поледелство 
 Телефон  +389 2 3255 100/лок. 180
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Tatjana Prentovic


 Последни публикации
  • Education, Research and Training for Global Environmental Change and Sustainable Management of Natural Resources in Western Balkans
  • Инвертаризација и колекционирање на семеснки материјал од автохтони попилации Лековити и Ароматични Растенија (LAR)


 Област на стручност
Селекција, агротехника, семепроизводство
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови