Соња Ивановска
sonja_ivanovska.gif
 Име
  Соња
 Презиме   Ивановска
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен професор
 Институт   Институт за растителна биотехнологија
 Катедра   Катедра за генетика и селекција
 Телефон   +389 2 3255 100 лок. 133
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ;
  Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV   doc Sonja Ivanovska
doc CV Sonja Ivanovska EN 301.50 Kb Последни публикации
  • Quality of Macedonian Soft Wheat Cultivars I. HMW Composition. XI Symposium on Biotechnology
  • New Guinea inpatiens in vitro propagation


Област на стручност
Генетика и селекција  
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови