Звонко Пацаноски
Img0401.jpg
 Име Звонко
 Презиме Пацаноски
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за заштита на растенија и земјоделска техника
 Катедра Катедра за општо поледелство
 Телефон +3255 100 лок.178
 Факс +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV doc Zvonko Pacanoski