Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Соопштение за кандидатите на ФЗНХ 2018!
Соопштение за кандидатите на ФЗНХ 2018! | Испечати |
СООПШТЕНИЕ ЗА МАТУРАНТИТЕ (НОВИТЕ СТУДЕНТИ) КОИ ЌЕ КОНКУРИРААТ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК (30 и 31 август 2018 година) НА
ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА (ФЗНХ) ВО СОСТАВ НА УКИМ ВО СКОПЈЕ


                          Им се соопштува на сите матуранти-кандидати кои ќе конкурираат во првиот уписен рок (30 и 31 август 2018 година) на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје, уписот ќе трае заклучно со последниот ден за лично доставување на документите на Факултетот утврден според Конкурсот, односно до 31.8.2018 година (петок) до 14.00 часот.  Ве информираме дека секој заинтересиран кандидат за уписи на ФЗНХ треба да се најави на www.upisi.ukim.mk На денот на уписите (30 и 31 август, 2018 година) потребно е да се достават документите во хартиена форма, заедно со бројот од електронската апликација.    

ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЗНХ ВО СОСТАВ НА УКИМ ВО СКОПЈЕ
 
< Претходно

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ