Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Новости arrow Одбрана на докторска дисертација-Ј.С.
Одбрана на докторска дисертација-Ј.С. | Испечати |
С О О П Ш Т Е Н И Е

   На 19. 6. 2019 година (среда), м-р Јасмина Стојиљковиќ, ќе ја брани својата докторска дисертација под наслов:  

„ Антимикробен ефект на етеричните масла од босилек и тимијан врз Salmonella spp. во тестенини со јајца "  

Јавната одбрана ќе се одржи на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје, во амфитеатар број 40, со почеток во 12.00  часот.  


ОД ФАКУЛТЕТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА                 
ВО СОСТАВ НА УНИВЕРЗИТЕТ СВ."КИРИЛ И МЕТОДИЈ" ВО СКОПЈЕ
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации
Имаме 2 гости на оваа страница

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ