Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow Календар на активности
Календар на активности
PDF:  pdf akademskikalendar_fznh 401.06 Kb

АКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ  2017/2018


ФАКУЛТЕТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ НАУКИ И ХРАНА СКОПЈЕ ВО СОСТАВ НА УКИМ СКОПЈЕ  
АКТИВНОСТ ПЕРИОД
Почеток на учебната 2017/18 година и почеток на наставата   15.9.2017  
Времетраење на наставата во зимскиот семестар   15.9-31.12.2017  
Пријавување на испити за дополнителна испитна сесија (октомври)   3.10-6.10.2017  
Дополнителна испитна сесија (октомври)   16.10-31.10.2017  
Пријавување на испити за дополнителна испитна сесија (ноември)   6.11-8.11.2017  
Дополнителна испитна сесија (ноември)   15.11-30.11.2017  
Пријавување на испити   26.12-30.12.2017  
Прва испитна сесија   8.1-29.1.2018  
Заверка на зимски и упис на летен семестар   30.1-2.2.2018  
Времетраење на наставата во летниот семестар   1.2-18.5.2018  
Пријавување на испити за дополнителна испитна сесија (февруари)   6.2-9.2.2018  
Дополнителна испитна сесија (февруари)   15.2-28.2.2018  
Пријавување на испити за дополнителна испитна сесија (март)   6.3-9.3.2018  
Дополнителна испитна сесија (март)   19.3-31.3.2018  
Пријавување на испити за дополнителна испитна сесија (април)   3.4-6.4.2018  
Дополнителна испитна сесија (април) 16.4-30.4.2018  
Пријавување на испити 8.5-11.5.2018  
Втора испитна сесија 21.5-15.6.2018  
Пријавување на испити 18.6-22.6.2018  
Трета испитна сесија 15.8-15.9.2018  
Заверка на летен и упис на зимски семестар 17.9-20.9.2018  
   

PDF:  pdf akademskikalendar_fznh 401.06 Kb
 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language

Имаме 1 гости(н) на оваа страница

Информатори

picture1.jpg НОВО!!! Најнов информатор!
pdf Informator_2016_2017 12.62 Mb
pdf Informator_2015 12.73 Mb
Информатори за студентите по стара програма - запишани до 2010 година:
pdf Informator2004 2.29 Mb
pdf Informator2007-2008 2.87 Mb
pdf Informator2009-2010 1.92 Mb

Основната литература за соодветен предмет по соодветна студиска година е соджана во документот со име: име на студиска програма ПП.pdf во делот предметни програми за соодветната студиска програма. ЛИНК:  http://www.fznh.ukim.edu.mk/mk/dodiplomski/  

 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
 • Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје

Анкета

Што мислите за новата страна