Skip to content

За Факултетот arrow Студенти arrow „Пчеларски ден - знаење и дружење 2019“-27 јануари
„Пчеларски ден - знаење и дружење 2019“-27 јануари | Испечати |

„Пчеларски ден - знаење и дружење 2019“ - 27 јануари, 2019 гoдина (недела)

Лoкација: Факултет за земјoделски науки и храна - Скoпје (Амфитеатар брoј 40)

Македонското здружение за заштита на автохтоната македонска медоносна пчела (Apis mellifera macedonica) – MacBee, со задоволство Ви го претставува настанот „Пчеларски ден - знаење и дружење 2019“. Настанот ќе понуди повеќечасовна програма која вклучува презентации од информативен и едукативен карактер.

pdf „Пчеларски ден - знаење и дружење 2019“ - 27 јануари, 2019 гoдина (недела) - ФЗНХ - АГЕНДА

 

pceli.jpg

 
< Претходно   Следно >

Choose Your Language/Избери јазик

Акредитации

Акредитации

Анкета

Што мислите за новата страна
 

Корисни линкови

     
   
ukim_logo.gif
 
zemjodeslkiinstitut.jpg
 
studentski_parlament.png
 
app_logo.png
 
zaem_banner.jpg
 
  Адреса
Факултет за земјоделски науки и храна
ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3
П. фах 297
1000 Скопје
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP ЗАЕМ Тел: +389 2 3255100
Факс +389 2 3134310
Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk
E-пошта:               contact@fznh.ukim.edu.mk
    СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ      
 ЦИПОЗ