Владо Вуковиќ
vlado_vukovic.gif
 Име
 Владо
 Презиме  Вуковиќ
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за анимална биотехнологија
 Катедра  Катедра за сточарство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 266
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Vlado Vukovic
Последни публикации
  • Influence of genotype and live weight of gilts on litter size and litter growth”. Proceedings of the 5th world congress on genetic applied to livestock production
  • Variability and connection between production and reproduction traits in swine with different genotypesОбласт на стручност
 Генетика и селекција на домашни животни


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови