Марија Вукелиќ-Шутоска
sutoska.jpg
 Име
Марија
 Презиме Вукелиќ-Шутоска
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за животна средина
 Катедра Катедра за води и заштита од ерозија
 Телефон +389 2 3255 100 лок. 168
 Факс +389 2 3134 3102
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Marija Sutoska
 Последни публикации
  • Vukelic-Sutoska, M., Cukaliev, O.: Capacity building.- Sarajevo, GIS Conference, GIS in Forestry, Agriculture and Veterinary medicine, 2005
  • Гичев, А. Вукелиќ Шутоска: Заштита на полјоделските површини од ерозија

 Област на стручност
 Ризик од поплавиИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови