Рукие Агич
 Име  Рукие
 Презиме  Агич
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт
 Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за градинарство и цвеќарство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 141
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта    Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV