Раде Русевски
raderusevski.jpg
 Име
 Раде
 Презиме  Русевски
 Титула  Доктор
 Начно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за заштита на растенија и земјоделска техника
 Катедра  Катедра за фитопатологија
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 231
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV doc Rusevski CV


Последни публикации
 
 


 Област на стручност
 фитопатологија
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања  тука 
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
тука
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови