Никола Сарагиновски

noimage.jpg
 Име Никола
 Презиме Сарагиновски
 Титула Магистер
 Научно звање Асистент докторанд
 Институт ИНСТИТУТ ЗА ОВОШТАРСТВО, ЛОЗАРСТВО И ВИНАРСТВО
 Катедра
 Катедра за овоштарство
 Телефон  +389 2 3255100  
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV