Гордана Попсимонова
Гордана Попсимонова
 Име Гордана
 Презиме Попсимонова
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за растителна биотехнологија
 Катедра Катедра за градинарство и цвеќарство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок.
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта     Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV