Ненад Георгиев

nenad_georgiev.gif 
 Име  Ненад
 Презиме  Георгиев
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт
 Институт за агроекономика
 Катедра  Катедра за агробизнис
 Телефон  +389 2 3255 100
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV