Ѓоко Буневски
gjoko_bunevski2017.jpg
 Име
 Ѓоко
 Презиме  Буневски
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за анимална биотехнологија
 Катедра  Катедра за сточарство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 374
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV doc cv_za_gjoko_bunevski_engl2014 34.50 Kb Последни публикации
  • Користење на нормално и длабоко смрзнато млеко кај телиња до 28 денови возраст
  • UУтврдување на перзистенција и одделни корелациони коефициенти меѓу месечните контроли кај источно-фризиски говеда.


Област на стручност
 Група Преживни животни, подгрупа Говедарство

ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови