Денови на кариера 12.12.2023
Почитувани студенти,

Во рамки на Деновите на кариера во чест на 76 години постоење на ФЗНХ, Ве покануваме да земете активно учество на 12.12.2023 (вторник) од 10-13 часот бо просторија 25.

ПОДГОТВИ СЕ – ВРАБОТИ СЕ
  • Паметнo барање на работа: практични вештини и увиди - пишување CV / креирање на профил на LinkedIn / разбирање на огласите за работа / однесување на интервју - предавач од Manpower South East Europe Разговор со регрутери - Регрутери од Manpower SEE Macedonia
  • Интерактивна вежба за препознавање на нашите сили и можностите за развој
Проф. д-р Ана Котевска