Станислава Лазаревска
stanislava_lazarevska.gif
 Име
 Станислава 
 Презиме  Лазаревска
 Титула  Доктор
 Начно звање
 Редовен професор
 Институт
 Институт за заштита на растенија и земјоделска техника
 Катедра  Катедра за ентомологија
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 234
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV pdf cv-lazarevska-2014 674.10 Kb


Последни публикации
 
 


 Област на стручност
 Етномологија
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања  тука 
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
тука
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови