Хрисула Кипријановска
hrisula_kiprijanovska.gif
 Име
 Хрисула
 Презиме  Кипријановска
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за анимална биотехнологија
 Катедра  Катедра за сточарство
 Телефон  +389 2 3255100 лок.204
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Hrisula KiprijanovskaПоследни публикации
  • Kiprijanovska Hrisula, Dzimrevska Irena. 2007. Innovations in the beekeeping sector in Kumanovo region in the Republic of Macedonia . First Balkan Symposium on Beekeeping, Istanbul , 42
  • Dzimrevska Irena, Kiprijanovska Hrisula. Bojadzievski Igor 2007. Challenges and dilemmas in the approximation of the legislation related to the beekeeping sector in the Republic of Macedonia . First Balkan Symposium on Beekeeping, Istanbul , 34

Област на стручност
 Пчеларство
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови