Елизабета Ангелова
Img0453.jpg
 Име
Елизабета
 Презиме Ангелова
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за животна средина
 Катедра Катедра за екологија и заштита на животната средина
 Телефон +389 2 3255 100 лок.207
 Факс +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Elizabeta Angelova


Последни публикации
  • Djelovanje metotrekasta na biljne stanice. Zbornik radova IX Simpozium Jugoslovenskog društva za biljnu fiziologiju, Gozd Martuljek,7-9
  • The standardization and comparison of results obtained by microsatellite markers analysis

 Област на стручност
 Растителна биотехнологија, Екологија


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови