Марина Стојанова

marina_stojanova.gif
 Име  Марина
 Презиме Стојанова
 Титула Доктор
 Научно звање Редовен професор
Институт Институт за животна средина
 Катедра
Катедра за агрохемија
 Телефон
+389 2 3255 100 лок.161

 Факс +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 CV  doc Marina Stojanova

 Последни публикации
  • Improving forage quality and preserving biodiversity on permanent grassland

     
 


 Област на стручност
 Агрохемија


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања  тука 
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
тука
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови