Обука за студенти 9 и 10 Март 2023

Junior Achievement Macedonia
со студентите на Факултетот за земјоделски најки и храна
9 и 10 март, 2023
👇🏿 просторија 25 со почеток 11h
Ве очекуваме
🌸

ja910032023.jpg

Почитувани студенти, 

Како дел од едукативната програма, во рамки на проектот „Панда лабс џуниор за праведна транзиција" Џуниор Ачивмент Македонија во соработка со Факултетот за земјоделски науки и храна во состав на УКИМ во Скопје, продолжува  со планираните обуки со фокус на претприемничкото образование, финансиска писменост и подготовка на младите за работа.  Сите вие кои бевте дел од првата целина (од планираните три) продолжувате на 2 март (четвтрток) и 3 март (петок), со почеток во 11.00 часот во просторија 25 на ФЗНХ. 

 Теми: Одржлив развој, Справување со климатските промени, Циркуларна економија, Зелено претприемништво, Зелено претприемништво во пракса.  

Предавачи: проф. д-р. Македонка Димитрова, Претседател на институт за одржливост, ЕКОС Скопје

Агенда

pdf Агенда-Обука за студенти 2 и 3 Март 2023


agenda_obuka_za_studenti_2_i_3_mart_2023.jpg